Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв
biorevitalizacia EpilMe | Биоревитализация - процедури в София

Биоревитализация

За повече блясък и подобрена еластичност на кожата, по-малко бръчки, подобряване нейното качество, посредством стимулиране на биологичните процеси, протичащи в нея.
Буквалният превод на биоревитализацията е ‘съживяване на кожата по биологичен начин’ (vita – живот, re – отново, bio – биологичен). Това е нехирургичен, широко използван метод в естетичната медицина за борба със стареенето на кожата и различните кожни проблеми.Дадената методика са открили италиански учени. По време на процедурата в кожата се инжектират малки дози хиалуронова киселина от неживотински произход.

biorevitalizacia-vanity-zone EpilMe | Биоревитализация - процедури в София
bio1 EpilMe | Биоревитализация - процедури в София

ДОБАВЕТЕ БЛЯСЪК

НА ВАШАТА КОЖА

Хиалуроновата киселина е основният структурен елемент на съединителната тъкан. Благодарение на хиалуроновата киселина в тялото на човека протичат много важни процеси. Хиалуроновата киселина задържа влагата в кожата. Една молекула от киселината се свързва с 200-500 молекули вода, поддържайки водния баланс на тъканите. По този начин кожата добива по-младежки цвят и вид. Количеството на хиалурон в тъканите на по-младите хора е по-голямо и затова тяхната кожа е по-чиста и млада. С времето количеството на хиалуронова киселина в тялото започва значително да намалява, порадо което кожата губи своя тургор, плътност, еластичност. Започва да дехидратира и се появяват бръчки. Освен биологичното стареене върху кожата оказва влияние и фотостареенето. Тоест изсъхването и стареенето на кожата допълнително се засилва под влиянието на ултравиолетовите лъчи.

КАКВО СЕ СЛУЧВА ПО ВРЕМЕ НА БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯТА?

През 2007г. американски учени доказаха, че след инжектирането на хиалуронова киселина в кожата, заедно с нейната хидратация започва и синтез на колаген и намалява скоростта на разграждането му. Освен това се стимулира производството на собствена хиалуронова киселина. В резултат на което кожата не само се хидратира, но се възстановяват и нейните свойства, като лифтинг ефекта е видим благодарение на образувалите се вклана в дермата. При биоревитализация с хиалуронова киселина след минимални количество процедури (3 процедури през 3-4 седмици) може да се постигне дългосрочен резултат на подмладяване на кожата, който с течение на времето се засилва. Обратната връзка от пациенти за биоревитализацията са изключително позитивни.

ЗАЩО БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯТА Е ЕФЕКТИВНА?

Първото нещо, което прави впечатление на пациента е премахване на бръчките. Този ефект първоначално е благодарение на инжектираната хиалуронова киселина, а по-късно поради засиления синтез на тялото да произвежда колаген и еластин.

При изпълнение на биоревитализацията е възможно постепенно запълване на тъканите на кожата с по-голямо количество хиалуронова киселина. Дългосрочният ефект е на лице след 3-4 процедури. Пациентът вижда как постепенно неговата кожа придобива по-добър външен вид: еластичност, тургор, цвят. Получава се ефект на сияйна и хидратирана кожа. Изчезват малките бръчици и се възстановява структурата на кожата.

РАЗЛИЧИЯ ОТ МЕЗОТЕРАПИЯТА

И двата метода са важни в естетичната дерматология за подмладяване и решение на различни кожни проблеми.

Основните различия са от гледна точка на ревитализацията:

Броя процедури. При биоревитализацията се правят 3-4 процедури, при мезотерапията 5-10 процедури
Ефективност на процедурите. След биоревитализацията ефекта е видим веднага. След мезотерапията ефекта не е видим веднага, а са необходими още няколко процедури
По състава на препаратите. По време на биоревитализацията се инжектира чиста хиалуронова киселина. При мезотерапията, в зависимост от проблемите по кожата, се инжектират коктейли от различни активни вещества

БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯТА СЕ ПРИЛАГА В СЛЕДНИТЕ СЛУЧАИ

Профилактика и антиейдж на кожата
Намалена еластичност и плътност на кожата
Суха, дехидратирана кожа
Непълноценно хранене
Поява на малки бръчици
Проява на гравитационни и мимични бръчки
Гравитационно изменение овала на лицето
Посивела, уморена кожа
Подготовка преди естетични процедури, пластични операции, също така в съчетание с други процедури за по-добри резултати
След агресивни процедури върху кожата
Преди интензивно излагане на слънце, а също така след слънчево въздействие, например след завръщане от почивка
След стресови ситуации
За жените след раждане

КОИ ЗОНИ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯ?

Най-често процедурите се изпълняват в зоните на лицето, шията, деколтето и китките на ръцете. Това са отворените зони от тялото, които са подложени на най-голямо влияние на ултравиолетовите лъчи и въздействието на фотостареенето. Поради което тези зони изискват по-голямо внимание. Но като цяло биоревитализацията може да се изпълни върху всяка част от тялото.

Открийте разликите

ПРЕДИ И СЕГА

Открийте разликите

ПРЕДИ И СЛЕД

Или се обадете на:

Цени за биоревитализация

ceni-mezoterapia-biorevitalizacia-vanity-zone EpilMe | Биоревитализация - процедури в София

Цени за биоревитализация

mezoterapia-biorevitalizacia-price EpilMe | Биоревитализация - процедури в София