Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв
dermalni-filari EpilMe | Дермални филъри - Дерматология София

ИНЖЕКЦИИ ЗА КРАСОТА. КОРЕКЦИЯ НА БРЪЧКИ И КОНТУРА НА ЛИЦЕТО С ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ

Видимите признаци на стареене се появяват с възрастта под въздействието на слънцето, вредните навици и начина на живот. Най-ранните признаци на стареене са изтъняване на кожата, загуба на контраст на чертите на лицето и появата на бръчки.
Намаляването или пълното премахване на бръчките по лицето и възстановяване на обема и контрастта на контурите на лицето е възможно с помощта на инжекционните процедури с дермални филъри с хиалуронова киселина.
dermalni-filari-vanity-zone EpilMe | Дермални филъри - Дерматология София
fillers1 EpilMe | Дермални филъри - Дерматология София

ИНЖЕКЦИИ ЗА КРАСОТА

КОРЕКЦИИ С ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ

ИНЖЕКЦИОННИТЕ ПРОЦЕДУРИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ В СЛЕДНИТЕ СЛУЧАИ

Намаляване или пълно премахване на появилите се малки и дълбоки бръчки в областта на челото, междуочието, около очите, както и назолабиалните бръчки, появили се в зоната около устата или брадата
Корекция и запълване на бръчки в областта на шията, деколтето и ръцете
Увеличаване обема и контура на устните, бузите и брадата, като по този начин се коригира контура на устните и овала на лицето
Доставяне на кожата необходимата хидратация, както и увеличаване на на нейната еластичност, за постигане на здрав, отпочинал и бодър вид на вашата кожа
Корекция на неравности по кожата вследствие на акне или травма

ПРЕПАРАТИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Хиалуроновата киселина в естествен вид присъства в тялото на човека. Благодарение на нея влагата се задържа в клетките. Една молекула хиалуронова киселина задържа около 1000 молекули вода. По този начин се поддържа еластичността на кожата и нейния младежки вид.

С възрастта количеството на хиалуроновата киселина в тялото намалява, поради което кожата става по-суха, появяват се малки бръчици, които постепенно стават все по-дълбоки и силно изразени, линиите на лицето стават вдлъбнати.

Използваните в нашия център дермални филъри са произведени от кристалообразна хиалуронова киселина. След инжектирането в кожата, благодарение на високата концентрация на хиалурон, филърите равномерно се разпределят и възстановяват липсата на хиалуронова киселина в третираната зона.

Инжекционните процедури с хиалуронова киселина обилно хидратират кожата, запълват бръчките, създават изгубен обем на тъканите, моделират контура на лицето и подобряват сияйността на кожата. Пациентите са изцяло удовлетворени от предимствата на този метод терапия. След инжектирането ефекта е видим веднага, изглежда изключително естествено и не променя изражението на лицето.

БОЛЕЗНЕНИ ЛИ СА ПРОЦЕДУРИТЕ?

Преди процедура повърхността на кожата се намазва с локален обезболяващ (анестезиращ) крем. Инжектирането на филъра се извършва с помощта на много тънки (атравматични) игли и в много малки количества от хиалуроновата киселина. При повишена чувствителност нашите доктори ще изберат най-подходящото обезболяващо средство за пациента.

КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ЗАПАЗВА ЕФЕКТА?

В нашия център използваме най-добрите и признати в целия свят филъри с хиалуронова киселина на компаниите Restylane, Teoxane и Merz. Специалните формули на препаратите ги правят изключително устойчиви и бавно разграждащи се.

Благодарение на тези свойства ефекта от препаратите се запазва от 1 до 2 години. Хиалуроновата киселина стимулира регенеративните процеси в епидермиса и дермата и по този начин след период от 2 години бръчките вече не са така изразени и дълбоки, както преди. Затова при следващата процедура се изисква инжектиране на по-малко количество от дадения препарат с хиалуронова киселина.

МОГАТ ЛИ ДА СЕ СЪЧЕТАЯТ ИНЖЕКЦИОННИТЕ ПРОЦЕДУРИ С ЛАЗЕРНА ТЕРАПИЯ?

Ако сте преминали лазерна терапия, пилинг или други естетични процедури, е необходимо да се изчака период на пълно възстановяване на кожата. Това отнема около 3 седмици.

Всички естетични процедури се съчетават перфектно с инжекционните процедури.

КОГА НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ПРОЦЕДУРИ?

Инжекционните процедури не се извършват при наличие на активни заболявания или възпаления на кожата, не се прилагат в зоните на дългогодишни импланти, както и при бременни жени и кърмещи майки.

Всички възможни въпроси преди процедурата ви препоръчваме да бъдат обсъдени с нашите доктори.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Попълване на повърхностни и дълбоки бръчки в областта на челото, назолабиалната зона и околоочния контур
Оформяне на носа, скулите и брадичката
Лифтинг на клепачите
Придаване обем и оформяне на контура на устните
Попълване на различни белези (например от акне)

ПРЕДИМСТВА

Натурален произход на съставките
Безболезнени процедури, които не оставят следи
Запазване на естествения облик и подпомагат хидратацията на кожата

ПРЕПОРЪКИ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА

До 12 часа след процедурата да не се прилагат козметични средства
До 5 дни след процедурата да се избягва подлагане на третираното място на висока температура
До 7 дни след процедурата да се избягва механично натоварване на третираното място като масаж, естетични процедури с лазер и други.
Открийте разликите

ПРЕДИ И СЛЕД

Открийте разликите

ПРЕДИ И СЛЕД

Или се обадете на:

Цени за поставяне на дермални филъри

ceni-dermalni-filari-vanity-zone1 EpilMe | Дермални филъри - Дерматология София

Цени за поставяне
на дермални филъри

ceni-dermalni-filari-vanity-zone1 EpilMe | Дермални филъри - Дерматология София