Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв
radiesse-page-banner EpilMe | Инжекции Radiesse

Инжекции Radiesse

ФИЛЪРИТЕ RADIESSE ВРЪЩАТ V-ФОРМАТА НА ЛИЦЕТО, ХАРАКТЕРНА ПРИ МЛАДИТЕ ХОРА
Благодарение на Radiesse™ вие можете да изглеждате естествено млади на всяка възраст.

ПРИЗНАЦИ НА ОСТАРЯВАНЕ
Спомняте ли си как сте изглеждали на 16 годишна възраст? Приблизително както сте сега, но…по-млади. Същото лице, но като че ли то е изгубило вече своята форма.
injekcia-radiesse-vanity-zone EpilMe | Инжекции Radiesse
radiesse1 EpilMe | Инжекции Radiesse

ИНЖЕКЦИИ RADIESSE

ЗА ОБЕМ И КОНТУРИРАНЕ

Усещате се млади и активни, но изглеждате вече по-възрастни?

Голяма част от хората разбират проблема с напредването на възрастта. Колкото и да се опитвате да се грижите за вашата кожа, голямата част от различните кремове, редовни упражнения, здравословно хранене и употреба на много литри вода на ден, не дават желания резултат. Грима също така не може да помогне да скриете признаците на стареене.

Процеса на деление на клетките, благодарение на който кожата се обновява постоянно, започва да се забавя след 25-29 година. Кожата започва да губи своята хидратация и еластичност. Започват да се появяват първите бръчици около устата и околоочния контур. Лицето не е вече така еластично и гладко, както преди.

С научни изследвания е установено и клинично доказано, че филърите Radiesse (Радиес) имат двойно действие: филъра веднага запълва и изглажда бръчките, а също така стимулира производството на колаген.

V-ЕФЕКТА НА RADIESSE

Младото лице има V-форма, симетрични и изразителни контури на лицето. С напредването на възрастта V-формата се “обръща надолу“.

Колкото и добри гени да има всеки човек, с течение на времето кожата от всеки тип губи своя тонус: променят се пропорциите на лицето, намалява обема на някои зони по лицето, бузите се спускат надолу, кожата на брадичката губи твърдостта си, лицето започва да се разширява в долната си част. Резултата е следния: младежката V-форма на лицето се “обръща надолу“ и възрастта започва все по-силно да бъде забележима.

RADIESSE ЗА ОБЕМ И КОНТУРИРАНЕ

За връщането на младежкото лице най-често изглаждането на бръчките не е достатъчно, необходимо е възстановяване формата на лицето. Това се постига благодарение на филърите на Radiesse™. Чрез тях се стимулира естественото производство на колаген, като се постига дългосрочна корекция на бръчките и младежката форма на лицето.

Radiesse™ (Радиес) е филър, който възстановява загубената форма на кожата, връща нейните обеми и осигурява неоперативен лифтинг на лицето. Много нежно изглажда най-дълбоките бръчки, хлътвания и провисване на кожата. Провисналите бузи изчезват и се възвръща естествения контур на лицето. Това е ЕДИНСТВЕНИЯ ФИЛЪР, който стимулира по естествен начин производството на колаген.

ОФОРМЯНЕ НА ОБЕМИ, СЪЗДАВАЙКИ ЕФЕКТА НА V-ФОРМАТА

Благодарениие на филъра – матрицата на Radiesse™ бързо дава видим ефект. Малките микросфери от калций на Radiesse стимулират естественото производство на колаген в кожата, създавайки дългосрочно нарастване на обема. Самият филър се разгражда изцяло с течение на времето в организъма.

Филъра Radiesse за запълване на обеми, корекция на дълбоки бръчки и оформяне на контура е ефективен за приложение на много зони на лицето:

Вежди. Radiesse™ повдига веждите.

Клепачи. Хлътналите клепачи могат да бъдат запълнени. По този начин лицето ще добие здрав и младежки вид.

Скули. Увеличения обем на скулите акцентира на V-формата на лицето и гарантира младостта на лицето.

Ушна мида . Запълнени и гладки ушни миди изглеждат доста по-привлекателно.

Назолабиални гънки. Дълбоките бръчки, съединяващи носа и краищата на устните наистина състаряват лицето. Но когато бъдат запълнени с филъра на Radiesse™, кожата започва да изглежда доста по-млада.

Бузи. Увисналите бузи ефективно се запълват с филъра на Radiesse™.

Марионетни бръчки. Мрачното и загрижено лице изчезва, когато тези бръчки бъдат запълнени.

Изчезнал контур на долната челюст. Изразителния контур на долната челюст допринася да се поддържа V-формата на лицето.

Носа. Малките издатинки или хлътвания на носа могат да бъдат запълнени и изравнени с помощта на Radiesse™.

Бръчки на брадичката. Дълбоката бръчка на брадичката (по-често при мъжете) бързо и ефективно може да бъда запълнена с помощта на Radiesse™. Брадичката ще изглежда доста по-твърда и изгладена.

Брадичката. Плоската брадичка прави лицето не толкова изразително. Малките неравности по брадичката правят лицето да изглежда неизгладено. Благодарение на Radiesse™ кожата ще изглежда естествено и изразително.

Горната част на китката. С течение на времето кожата на ръцете губи своя обем, кръвоносните съдове и костите на китката стават все по-забележими. С помощта на Radiesse™ кожата на ръцете става отново млада.

RADIESSE ВЪЗСТАНОВЯВА ФОРМАТА НА ЛИЦЕТО И КИТКИТЕ

Филър за скули, бузи и дълбоки бръчки.
С възрастта недостига на вода в кожата и забавянето на делението на клетките води към загуба на еластичността, тонуса и твърдостта на кожата. Последствията от този процес са: дълбоки бръчки, особено около носа и устните, понякога и на брадичката. Намиращите се под кожата тънки мастни тъкани, които са необходими за поддържането на твърдостта и гладкостта на кожата, бавно започват да се разрушават. Загубата на обем особено силно се проявява в областта на скулите и бузите. С помощта на Radiesse™ тези зони ефективно се коригират. Връща се естествената младост на лицето.

За контуриране на долната челюст и формата на носа.
С възрастта кожата става все по-нееластична, контура на челюстта отива надолу. Причината за това нещо е загубата на тънката мастна тъкан, намираща се под кожата. Възстановяването на формата на контура на челюстта връща отново младостта на лицето. Да обърнем внимание на носа, който се явява център на лицето. Някои имат носове, които не са съвместими с лицето. Radiesse™ може да помогне да се преоформят и изгладят недостатъците на носа.

КОЙ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ИНЖЕКТИРАНЕТО НА ФИЛЪРИТЕ RADIESSE?

Препарата Radiesse™ е сертифициран по CE и FDA за безопасност на самия продукт. Инжектирането на Radiesse™, както и на другите дермални филъри се изпълнява само от доктори. В нашия център VANITY ZONE инжектирането на Radiesse™ се извършва от нашия дерматолог д-р Ирина Юнгарева.

Бихме се радвали да ви предоставим необходимата консултация , както и да ви помогнем да станете отново млади.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Какво представлява самата процедура?

Нашият доктор ще ви информира за всички варианти при използването на Radiesse™, както и ще ви посъветва за оптималния за вас курс от процедури за постигане на най-добър резултат. Възможно е да имате необходимост само от едно посещение при нас. Резултата ще е видим веднага след самото инжектиране на филъра.

Колко дълго във времето е действието на Radiesse™?

Индивидуалните резултати зависят от възрастта, типа кожа, начина на живот и процесите по обмяната на веществата, а също така от зоната на лечение. Структурата от частиците на Radiesse™ формира еднороден и естествен контур. Резултата при голяма част от пациентите продължава в рамките на 18-24 месеца.

Постоянен ли е филъра Radiesse™?

Radiesse™ е 100% биологично балансиран и разградим продукт, в състава на който влиза хидроксиапатит на калция. Поради което с течение на времето филъра на Radiesse™ се разгражда в организъма на човека.

Може ли Radiesse™ да се използва с други продукти? 

Ако преди сте имали инжектирани филъри, моля да уведомите нашия доктор за това нещо.

Усеща ли се Radiesse™ под кожата?

След лечението възможно е някакво време да усещате веществото под кожата. Но след определено време тъканите на вашия организъм усвояват веществото и то вече не се усеща.

Каква е цената на лечението?

Цената зависи от обема на лечение. Нашият доктор ще ви информира за цените и ще ви посъветва за вариант с най-малки разходи.

Или се обадете на: