Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв
dermalni-filler-oformiani-ustni  EpilMe | Оформяне на устни - Дерматология

ОФОРМЯНЕ НА УСТНИ С ФИЛЪРИ

Симетрични, пропорционални и пухкави устни винаги са били смятани за символ на младостта, красотата и здравето. С възрастта устните губят своята форма, около тях и над готната устна се появяват малки бръчици.

С помощта на инжекционните процедури с хиалуронова киселина се прибавя необходимия обем и се корегира тяхната форма или се спира процеса на стареене.
oformiane-na-ustni-vanity-zone  EpilMe | Оформяне на устни - Дерматология
lips1  EpilMe | Оформяне на устни - Дерматология

ПЕРФЕКТНИ УСТНИ

С ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ

ПРИДАВАНЕ НА ОБЕМ С ПОМОЩТА НА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Много често козметичните препарати не дават желаемия ефект, а естествения обем или форма на устните не съответстват на желанията на дамите. Тогава се използват инжекционните процедури с чиста хиалуронова киселина. Тя е естествен компонент на нашия организъм и подлежи на пълно разграждане след определен период от време.

С годините количеството на хиалурон и колаген в организма намалява, затова за възстановяване на нивата се използват инжекции с хиалуронова киселина. Тя се съединява с молекулите на водата и по този начин равномерно запълва, коригира и увлажнява устните. С помощта на инжекциите с хиалуронова киселина могат да се постигнат прекрасни резултати: да се върнат на устните младежката привлекателност, да се оформи контур, да се създаде желания обем и форма, да се запълнят малките бръчици около устните, както и да се коригира асиметрията на устните. След инжектирането на хиалуроновата киселина ефекта е видим веднага, поради което пациентите изключително много харесват тази процедура.

ПОКАЗАНИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ФИЛЕРИ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

тънки устни, почти невидими при усмивка
възрастови изменения: устните стават тесни, намалява техния обем
желание да увеличите обема на устните по естетични съображения
за корекция на формата, асиметрията или за запълване на малки бръчици около устните
за увеличаване обема на устните и по този начин да се постигне по-хармоничен вид на лицето като цяло
да се направи контур на устните

ОПИСАНИЕ НА ПРОЦЕДУРАТА

Под локална анестезия с помощта на най-тънките атравматични игли се инжектира филъра в устните и по техния контур. Процеса на корекция отнема около 30 минути. На местата на инжектиране на филъра в резултат на увреждане на кожата от инжекционната игла може да се образува оток и зачервяване, което отшумява и изчезва в рамките на няколко дни.

КОЛКО ДЪЛГО СЕ ЗАПАЗВА ЕФЕКТА ОТ ФИЛЪРИТЕ С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Продължителността на ефекта е строго индивидуална (в зависимост от метаболизма на самия организъм, от състоянието на устните преди инжекциите, от свойствата на филъра, а също така от възрастта и образа на живот на самия пациент), но ориентировачно около 1 година. След което процедурата може да се повтори. След процедурата се препоръчва в рамките на една седмица да не се излагате на слънце, да се посещава сауна и да се извършват тежки спортни занимания.

БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е ПРОЦЕДУРАТА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ОБЕМА НА УСТНИТЕ?

Докторите на нашия център ще направят оценка на анатомията на вашите устни. Заедно с тях вие ще можете да обсъдите най-ефективното за вас решение и търсен резултат. Всичките филъри, които използваме в нашия център са с лидокаин и да не забравяме, че преди процедурата ще ви бъде поставена местна анестезия под формата на крем, както и самото използване на атравматични и изключително тънки игли, ще направи самата процедура изключително безболезнена за вас. Процедурата е безопасна, но изисква познаване на анатомията и се изпълнява единствено от нашите доктори по естетична медицина, а именно нашите дерматолози.

В нашия център използваме продуктите на водещите компании, производители на филъри в световен мащаб, като  Restylane, Merz и Teoxane.

ОСОБЕНОСТ НА ПРОЦЕДУРАТА

продължителност: от 15-30 минути
локална анестезия
оток и зачервяване: преминават в рамките на 2-3 дни
след 1-2 месеца може да има необходимост от допълнителна процедура за затвърждаване на резултата
ограничения: в рамките на 2 седмици е забранено посещението на сауна, солариум и басейн
режим: 3 дни е необходимо да спазвате мимически покой
ефект: от 6 месеца до 1 година.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

бременност, лактация
изразена повишена чувствителност към хиалуронова киселина
алергична непоносимост
индивидуална непоносимост
наличие на автоимунни заболявания
хемофилия
херпес в обострен стадий
захарен диабет
остри възпалителни и гнойни процеси в зоната на инжектиране
изострени соматични състояния
истерични форми на невроза, епилепсия
Открийте разликите

ПРЕДИ И СЛЕД

Открийте разликите

ПРЕДИ И СЛЕД

Или се обадете на:

Цени за оформяне на
обем и контур на устни

price-fillers  EpilMe | Оформяне на устни - Дерматология