Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв
freeze1-4 EpilMe | Антицелулитни процедури Venus FREEZE

Антицелулитни процедури Venus FREEZE

Всички искаме да изглеждаме добре и поглеждайки се в огледалото да бъдем щастливи от това, което виждаме. Това може да бъде постигнато с най-новите постижения в естетичната медицина на компанията Venus Concept и техния единствен апарат Venus Freeze™, сертифициран от FDA/САЩ, който комбинира модерни технологии, като мултиполярна радиочестота и пулсиращо магнитно поле.
Характеристики на апарата Venus Freeze™ за неинвазивно подобряване на контура на тялото, намаляване на тлъстините и премахване на целулита.
anitcelulitni-proceduri-venus-freeze-vanity-zone EpilMe | Антицелулитни процедури Venus FREEZE
freeze1 EpilMe | Антицелулитни процедури Venus FREEZE

КАЖЕТЕ СБОГОМ

НА ПОРТОКАЛЕНАТА КОЖА ЗАВИНАГИ!

Радиочестотата има енергийно термален ефект върху адипоцитите, като разрушава клетката за постоянно, или възпрепятства клетъчната функция – разрушаване на липидната двуслойна мембрана, водейки до апоптоза или смърт на клетката. Предимството на тази технология е дългосрочната промяна на контура на тялото и намаляване на целулита.


Мултиполярната радиочестота на Venus Freeze™ е уникална технология, която позволява концентрирано мрежово плътно проникване на електро-магнитния импулс до 3,5 см в дълбочина на третираната зона. Тоест подкожието, целулита и мастните натрупвания равномерно и синергично се обработват.

Генерацията на електромагнитно течение предизвиква силен резонанс на водните молекули в тялото и по този начин причинява локализирана хиперемия (загравяне). Засилва се многократно кръвообращението и лимфопотока в зоната. Ускорява се метаболизма, увеличава се изразходването на енергия от запасите в мастната клетка. Чрез температурен датчик се измерва непрекъснато достигнатата температура в третирания участък.

Контролирано вътрешно електрическо поле има термален стимул към повърхностната мастна тъкан, за да подобри нормалния липолизен метаболизъм. Предизвиква се термално увреждане на подкожните мастни тъкани, като същевременно се щадят тъканите над и под тях. Това довежда до необратимо увреждане и с течение на времето до некроза на мастната клетка.

Пулсиращите магнитни полета са иновация в технологията на радиочестотните процедури. Те стимулират процеса ангиогенеза – производство на нови кръвоносни съдове. Изградената мрежа захранва клетките с повече хранителни вещества и кислород. Това засилва регенерацията на самите клетки. Оксидацията в зоната е основния враг на целулита, като позволява трайност на постигнатите резултати и подобряване релефа на кожата. Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а това спомага всички витамини, минерали и кислород да достигат по-лесно до клетките.

КОИ ЗОНИ МОГАТ ДА БЪДАТ ТРЕТИРАНИ?

Областите за третиране на целулит обхващат: врата (под брадичката), ръцете, бедрата, прасците, задните (седалищни) части, хълбоците и корема. Повечето пациенти виждат видими и значителни резултати още по време на самите сесии.

ОСОБЕНОСТИ НА ПРОЦЕДУРАТА

За достигане на най-добър резултат са необходими 6-8 процедури. Продължителността на поцедурата зависи от големината на обработваемата зона, но обикновено е около 20-30 минути. Отсъства рехабилитационен период

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Бременност, лактация
Рак, в частност рак на кожата
Голямо количество металокерамични зъбни протези
Множествени общи системни заболявания (диабет, хипертония, болест на коронарните артерии, бъбречна недостатъчност и др.)
Открийте разликите

ПРЕДИ И СЕГА

Открийте разликите

ПРЕДИ И СЛЕД

Или се обадете на:

Цени за антицелулитни процедури Venus Freeze

ceni-anticelulitni-proceduri-vanity-zone EpilMe | Антицелулитни процедури Venus FREEZE

Цени за антицелулитни
процедури Venus Freeze

anticelulit-price EpilMe | Антицелулитни процедури Venus FREEZE