Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв
skincarenew EpilMe | Грижа за кожата - Козметология

Грижа за кожата

KLAPP Cosmetics е пионер в света на красотата и отстоява иновативните козметични процедури преди своето време. За нас „Произведено в Германия“ е обещание за качество. Над 36 години опит и непрекъснати изследвания и разработки на нови високотехнологични активни съставки и методи, винаги водещи до най-високия успех на лечението. Балансирайки в едно, а именно премиум грижата за вашата кожа и сериозността и опита от медицинската наука, KLAPP Cosmetics е иновативна грижа за кожата. Линия продукти, перфектно адаптирани и неразривно свързани с вашите естетични процедури.
grija-ze-kojata-vanity-zone EpilMe | Грижа за кожата - Козметология
daily-essentials-hydra1 EpilMe | Грижа за кожата - Козметология

ПОДМЛАДЯВАЩ ЕФЕКТ

С ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА ГРИЖА

ПРОДУКТИ, НАПРАВЕНИ СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС

Козметичната линия на Klapp Cosmtics предлага гама от препарати за цялостна грижа на лице, шия, деколте и особено чувствителната зона около очите. Тази линия предоставя подмладяващ ефект и поддържа високо ниво на резултатите от мезотерапевтичните процедури. Продуктите оказват противовъзпалително и успокояващо действие, силно ускоряват регенерацията на кожата, създават приятно усещане на комфорт веднага след самите процедури.

За повече информация и каталог на продуктите, моля да разгледате следния сайт:
www.klapp-cosmetics.bg

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ. ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ!

Антиоксидантно действие: съкращава стресовия маркер, предизвикан от въздействието на UVA на 27%.
Регенерация на епидермиса: дебелината на епидермиса нараства средно на 27% за период от 11 дни
Възстановяване на дермално-епидермалните съединения: нарастване експресиите на маркера, показващ укрепване на дермално-епидермалните съединения.
Резултати след 11 дни
Стимулиране активността на клетките: нарастване експресиите на маркера на синтез на хиалуроновата киселина в папиларния слой и на епидермиса след 11 дни

В състава на препаратите влизат микросфери от хиалуронова киселина, които дълбоко проникват в кожата, запълват бръчките и поддържат идеалната влажност.

Екстрактът от арника активизира процеса на зарастване, оказвайки възстановяващо и успокояващо действие. Биопептидите подобряват тонуса на кожата, а инкапсулираният витамин С и гликопротеинът засилват нейните защитни свойства. Всички тези продукти се препоръчват след инжекциите, химическия пилинг и лазерната терапия.

Или се обадете на: