Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв
radiochestoten-lifting1 EpilMe | Радиочестотен RF лифтинг - София

Радиочестотен RF лифтинг

Радиочестотен лифтинг от висок клас с патентована технология с мултиполярна радиочестота и магнитни полета.
Революционна терапия с изключително висока ефективност при отпусната кожа, двойна брадичка, наличие на бръчки, кръгове около очите.
Venus Freeze стяга кожата и оформя лицевия контур, изглажда фините линии и намалява бръчките, изравнява тена и прави кожата на лицето свежа и сияйна, премахва тъмните кръгове под очите. Резултатът е една гладка, стегната и обновена кожа, с изгладена текстура и видимо заличени бръчки.
radiochistoten-rf-lifting-vanity-zone EpilMe | Радиочестотен RF лифтинг - София
rf-lifting1 EpilMe | Радиочестотен RF лифтинг - София

НЕОПЕРАТИВНО СТЯГАНЕ

НА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ

КАКЪВ Е МЕХАНИЗМА НА ДЕЙСТВИЕ?

Технологията, която използва Venus Freeze е (MP)2: мултиполярна радиочестота (MPRF) и магнитни полета (MP), които осигуряват затопляща мрежа на кожата. По този начин затоплянето се реализира отвътре-навън. Настъпва термо-реакция в дермата на кожата. Отговорът е производството на нов колаген и продукция на еластин в кожата. Новият колаген кара кожата да се стяга, което видимо оформя контура на лицето, премахва бръчките, прави кожата да сияе. Магнитните полета отварят нова капилярна мрежа в кожата и позволяват навлизането на повече кислород в нея, повече хранителни вещества, което неминуемо води до по-здрав и стегнат вид на кожата. Магнитните полета още подпомагат процеса на премахването на торбичките около очите, както и тъмните кръгове.

ЗАЩО VENUS FREEZE?

Мултиполярната радиочестота (MPRF):
Неизвазивно намалява обема на мастните клетки и стяга кожата, избегнат e проблема с доставката на ефективна енергия до всички нива на кожата без болка и без риск от изгаряне. Работи се с терапевтични температури – 39 и над 41 градуса за по-бързи и по-добри резултати (останалите машини за радиочестота не могат да подържат тези температури). Нагряването на този слой предизвиква обновяване на кожата, реконструиране на колагена и стимулиране на фибропластите.

Пулсиращите магнитни полета (МP):
Стимулират производството на колаген, разрастване на фибробластите и образуване на нова капилярна мрежа, подпомагат възстановителните и регенеративни процеси.

ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ЛИЦЕ С VENUS FREEZE

Процедура околоочен контур. Тази процедура е изключително подходяща, ако имате тъмни кръгове около очите, фини линии и бръчки под очите, бръчки тип „пачи крак“, отпуснати клепачи или тънка и отпусната кожа около очите.

Venus Freeze e най-доброто решение, което можем да предложим за незабавен ефект при проблемите на околоочния контур. Стяга кожата около очите, изглажда фините линии и бръчки тип „пачи крак”, премахва подпухналостта около очите и тъмните кръгове.

Процедура лице. Стяга кожата и оформя лицевия контур, изглажда фините линии и намалява бръчките, изравнява тена и прави кожата на лицето свежа и сияйна.

Процедура лице, двойна брадичка и шия. Стяга кожата и оформя лицевия контур, изглажда фините линии и намалява бръчките, изравнява тена и прави кожата на лицето свежа и сияйна, намалява двойната брадичка.

Процедура шия и двойна брадичка. Приятна, безопасна, безболезнена процедура за стягане на кожата и прибиране на двойната брадичка. Видимо намаляване на двойна брадичка и оформяне на контура на лицето.Стимулират производството на колаген, разрастване на фибробластите и образуване на нова капилярна мрежа, подпомагат възстановителните и регенеративни процеси.

КАКВА Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ПРОЦЕДУРАТА?

Процедурата отнема минути и не изисква период на възстановяване, което я прави изключително удобна за всички дами.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ?

Процедурите с Venus Freeze за лице и шия се правят веднъж на 7 дни, 6 процедури общо. Ефекта от процедурата Venus Freeze е видим веднага след самата процедурата. Това се дължи на магнитните полета, които правят контракция на колагена и кожата се изглажда веднага. Резултатите са индивидуални и зависят от фактори като възраст, начин на живот, хранене и хормонален статус.

ИМА ЛИ РИСКОВЕ ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Радиочестотата и магнитните полета се използват в медицината от десетилетия и чрез редица клинични проучвания е доказано, че това са безопасни и ефективни технологии. Venus Freeze има FDA сертификат (САЩ) за неинвазивно лечение на отпусната кожа и намаляване на бръчките по лицето и шията.

ИМА ЛИ КОНТРАИНДИКАЦИИ ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Venus Freeze e напълно безопасна, безболезнена и без риск от изгаряния процедура.

Процедурата не се извършва в следните случаи:

Пресни оперативни рани в зоната на раната
Разширени вени
Метални импланти в ставите и костите
Малигнени заболявания
Бременност
Или се обадете на:

Цени за радиочестотен RF лифтинг

ceni-radiochestoten-lifting-vanity-zone EpilMe | Радиочестотен RF лифтинг - София

Цени за радиочестотен
RF лифтинг

radiochestoten-rf-price EpilMe | Радиочестотен RF лифтинг - София