Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв
clearlift-page-banner EpilMe | Лазерен неоперативен лифтинг

Лазерен неоперативен лифтинг

ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ CLEARLIFT
Лазерния неоперативен лифтинг ClearLift е процедура на колагеново ремоделиране на кожата. Позволява значително да се съкрати дълбочината и видимостта на бръчките, да се стегне овала на лицето, да се уплътни и съкрати увисналата кожа на лицето, шията, деколтето и китките на ръцете. Също така да се подобри нейната еластичност и здрав вид и цвят и като цяло да се постигне цялостен резултат – мощен лифтинг ефект на кожата, който спомага за отсрочване на необходимостта от пластична операция.
var EpilMe | Лазерен неоперативен лифтинг
clearlift1 EpilMe | Лазерен неоперативен лифтинг

10 ГОДИНИ ПО-МЛАДА КОЖА

ЧРЕЗ НЕОПЕРАТИВЕН ЛИФТИНГ

Процедурата се извършва на Nd:YAG лазер с дължина на вълната 1064/532 Нм и запатентования накрайник Qswitch ClearLift на компанията Alma Lasers (Израел), позната в целия свят като ClearLift подмладяване.

Процедурата се извършва без видими наранявания на епидермиса, което допринася пациента да се върне веднага към ежедневните си занимания, отнема кратко време в рамките на 15мин. за цяло лице и може да се прави през цялата година, дори през летните месеци, което драстично я отличава от всички други съществуващи процедури за лазерно подмладяване.

ЕТАПИ НА ПРОЦЕДУРАТА

ClearLift подмладяване не изисква специална предварителна подготовка на кожата, а също така се прилага без местна анестезия (без упойка), което прави процедурата изключително комфортна и абсолютно безболезнена. По време на процедурата пациента усеща леко гъделичкане и същевременно приятно затопляне в зоната на лазерния лъч. Обикновено 30мин. са достатъчни, за да се обработи цялото лице, шията и деколтето. След процедурата рядко има леко зачервяване по кожата, което отшумява в рамките на 20мин., а при по-чувствителните кожи червените петънца самостоятелно изчезват в рамките до 2-3 дни, което позволява те да бъдат прикрити с козметична пудра или тониращ крем при необходимост.

ClearLift подмладяване около очите – един от немногото високоефективни методи за корекция на възрастовите изменения около очите, с мощен лифтинг ефект, възвръщащ младия лик на очите без необходимостта от блефаропластика.

НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ЕФЕКТА ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Лазерният лъч прониква в дермалния слой на кожата на дълбочина от 2 до 4 мм на различните участъци и коагулира (свива) микрокапилярите на кожата, като стимулира фибробластите на кожата към производство на собствен млад колаген и еластин и обуславя образуването на млада и стегната кожа. Това е изключително забележимо по тънките участъци на кожата като зоната около очите, шията и деколтето. Видимо съкращава бръчките в дадените зони още след първите процедури и ефекта се засилва след всяка следваща процедура.

КАКВО ОТЛИЧАВА CLEARLIFT ПРОЦЕДУРАТА ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ?

По определение за лазерно подмладяване се разбира и така известната козметична процедура фракселен лазер, но за разлика от нея ClearLift неаблативния лазер работи на ниво дерма, без да уврежда епидермалния слой, като център на влияние е съсидистия компонент на дермата. По този начин процедурата ClearLift няма рехабилитационен период, не променя ежедневните ви задължения и навици и може да се извършва през цялата година, без зависимост от слънчевата активност, за разлика обаче от фракселното подмладяване.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ CLEARLIFT СА НЕОБХОДИМИ?

Процедурите се извършват веднъж на всеки 2-3 седмици и се изискват от 4 до 7 процедури, в зависимост от изходното състояние на кожата и желания резултат.

ЗА КОЙ Е ПОДХОДЯЩА ПРОЦЕДУРАТА CLEARLIFT?

Процедурата може да се стартира от 25 годишна възраст, когато за първи път могат да се забележат признаци на загуба на еластичност на кожата, образуване на излишна кожа и бръчки в най-деликатните участъци, като зоната около очите, шията, деколтето, а също така в по-зряла възраст, когато има необходимост от активен лифтинг на кожата на всички участъци и зони в зависимост от състоянието им (особено зоните като лице, шия, деколте и китки на ръцете).

СЪЧЕТАЕМОСТ НА ПРОЦЕДУРАТА CLEARLIFT С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ

ClearLift подмладяване прекрасно се съчетава с инжекционните методи, особено с процедурата за биоревитализация на кожата, което позволява да се засили ефекта на лифтинг на кожата.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ClearLift

остри инфекциозни заболявания
бременност
възпалителни процеси в планираната зона за третиране
онкозаболявания

ЗОНИ НА ТРЕТИРАНЕ

Околоочна зона
Чело
Горен и долен клепач
Шия и устни
Деколте
Китки на ръце

ПРЕДИМСТВА НА ПРОЦЕДУРАТА ClearLift

няма възстановителен (рехабилитационен) период, т.к. лазера не уврежда кожата на пациента
много бърз видим лифтинг ефект
подмладява зоната около очите
прилага се свободно през летния период
дълговременен натрупващ се ефект
безболезненост на процедурата
ефективност на процедурата
минимално количество на противопоказания (като бременност или възпалителни процеси на третираната зона)
прекрасно се комбинира с инжекционните процедури за подмладяване (биоревитализация и мезо конци)
Изглаждане на фините линии и бръчки
Стягане на кожата и разширените пори
Значително подобряване на състоянието при розацея, разширени капиляри и вени, хиперпигментация
Намаляване белези от акне
Регулиране на мастната секреция
Изсветляване на тъмни кръгове под очите
Открийте разликите

ПРЕДИ И СЛЕД

Открийте разликите

ПРЕДИ И СЛЕД

Или се обадете на:

Цени за лазерен неоперативен лифтинг

ceni-lazeren-neoperativen-lifting-vanity-zone EpilMe | Лазерен неоперативен лифтинг

Цени за лазерен
неоперативен лифтинг

celarlift-price EpilMe | Лазерен неоперативен лифтинг