Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв
pigment-page-banner EpilMe | Премахване на пигментации

ЛАЗЕРНО ПРЕМАХВАНЕ НА ПИГМЕНTАЦИИ

Пигментните изменения по кожата – хиперпигментация – възниква в следствие на прекомерно образуване на меланин по кожата и се характеризира с пигментни петна. Те представляват пигментни изменения от светло- до тъмно-кафяв цвят, малко набъбващи над повърхността на кожата поради уголемяване на роговия й слой. Тези петна могат да бъдат различни по размер, разположение и форма. Пигментните петна с времето се разширяват и стават все по-забележими. Кожата губи своята свежест, изглежда неравна и естетично непривлекателна.
С помощта на лазерните процедури се лекуват пигментните изменения: мелазма, кафяви, слънчеви и възрастови петна, петна с цвят на ‘кафе с мляко’.

premahvane-pigmentacia-vanity-zone EpilMe | Премахване на пигментации
pigment1 EpilMe | Премахване на пигментации

КАЖЕТЕ "НЕ"

НА ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА

НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНИТЕ КЛИНИЧНИ ФОРМИ

Лунички
Възрастови петна
Хлоазма
Посттравматични петна
Лентиго

ОБОРУДВАНЕТО, КОЕТО ИЗПОЛЗВАМЕ В НАШИЯ ЦЕНТЪР

В нашия център използваме многофункционалната лазерна платформа на водещия производител на лазерни системи Alma Lasers (Израел). Като накрайника AFT VP на системата Harmony XL е един от най-добрите в света. Накрайника работи в диапазона на вълните между 540-600 Нм. Лазерния лъч се поглъща от оксихемоглобина и меланина, което позволява бързо и безболезнено да се премахват всякакви кожни нарушения. Платформата ни дава възможност да разработваме индивидуални терапевтични програми на базата на локация, степента на пигментация и типа кожа. Нашите дерматолози сами могат да променят различни параметри като дължината на вълната, броя и честотата на импулсите, силата на енергията и т.н. Всичко това спомага за конкретен и индивидуален подход към кожните проблеми на нашите пациенти и тяхното своевременно и бързо разрешаване.

ЗАЩО ЛЕЧЕНИЕТО С ЛАЗЕР Е ЕФЕКТИВНО?

В нашия център използваме лазер на компанията Alma Lasers (Израел), светлинния лъч на който много добре се поглъща от пигментния меланин, чиято висока концентрация се съдържа в пигментните петна. На микроскопически малка площ от кожата мигновенно се предава огромно количество енергия. За такъв кратък времеви период цялата енергия се поглъща от пигментните петна по кожата, а съседните тъкани на тях не успяват дори да се нагреят. Поради което лазерния лъч не нарушава цялостта на кожата и не предизвиква никакви вторични реакции. В резултат на това процедурата ефективно и бързо премахва пигментните петна, а благодарение на отделяната топлинна енергия от лазера се стимулира и синтез на млади (нови) клетки, колагенови и еластични влакна, изравнява се релефа на кожата.

КОИ ЗОНИ СЕ ТРЕТИРАТ С ЛАЗЕР ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ПИГМЕНТАЦИИ?

С помощта на лазера се лекуват пигментните по лицето, тялото и гърба. При жените най-често третираните зони са в областта на лицето, шията, особено деколтето (V-образно деколте), горната част на китките на ръцете, рамената и краката. При мъжете: в областта на лицето, шията, ръцете и гърба.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ПИГМЕНТАЦИИ?

Процедурата в зоната на лицето и шията заема около 5-10 минути. Лечението на пигментации на по-големи зони, като например в областта на гърдите отнема около 15-20 минути.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ЦЯЛОСТНО ЛЕЧЕНИЕ?

Обикновено се извършват от 3 до 5 процедури. В редки случаи се налага по-дълго лечение. След първата процедура става цяло или частично премахване на пигмента. Ако след първата процедура пигмента не е премахнат напълно, следващата процедура се извършва след 3-4 седмици.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

бременност, лактация
истерични форми на невроза, епилепсия
фотодерматити, келоидни образувания, злокачествени образувания в анамнеза
форми на засилен херпес в третираните зони
захарен диабет (изключение прави контролируемото протичане на диабета)

РЕХАБИЛИТАЦИОНЕН ПЕРИОД

не се препоръчва използването на декоративна козметика, съдържаща раздразняващи кожата съставки като киселини, спирт и др.
в период на слънчева активност е задължително нанасянето на UV-защитен крем с фактор 30 или 50

ПРЕДИМСТВА НА ПРОЦЕДУРАТА

Бързо
Безболезнено
Без възстановителен период
За всеки цвят кожа, включително и тъмна
Открийте разликите

ПРЕДИ И СЛЕД

Открийте разликите

ПРЕДИ И СЛЕД

Или се обадете на:

Цени за лазерно премахване на пигментации

ceni-lazerno-premahvane-pigmentacii-vanityz-zone EpilMe | Премахване на пигментации

Цени за лазерно
премахване на пигментации

pigmentacii-price EpilMe | Премахване на пигментации