Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв

Изгладете фините линии и бръчки с Venus Freeze

Публикувано от - в Новини от Vanity Zone
  • Размер шрифт: Larger Smaller
  • Видяно: 11155
  • Принт

Ние, в Vanity.zone, каним нашите клиенти да придобият вида на красива, здрава кожа, с младежко излъчване.

В Vanity.zone знаем, че с напредването на възрастта телата ни, естествено, произвеждат по-малко колаген, което води до кожа, която изглежда сива и забележима на възраст. Venus Freeze ™ осигурява изключително удобно нехирургично решение, което използва силата на мултиполярната радиочестотна технология за увеличаване на производството на колаген чрез загряване на по-дълбокия слой тъкан под кожата. Venus Freeze лечението помага да се изгладят фините линии и бръчки, да се стегне увисналата кожа и да се възстанови освеженият, по-млад външен вид. Venus Freeze осигурява високо ефективни процедури по анти-стареене, които стягат кожата и намаляват бръчките без операция или възстановителен период. Посетете Vanity.zone, за да получите удоволствието от видимия резултат на вашата освежена и стегната кожа.

Как работи Venus Freeze?
Използва комбинация от многополюсни радиочестотни и импулсни електромагнитни полета. Двете технологии работят в унисон за безопасно и удобно затопляне на тъканта под повърхността на кожата, което насърчава тялото да произвежда повече колаген и еластинови влакна. Този процес води до по-твърда, гладка кожа, която изглежда по-млада на повърхността.

Подходящи ли са Venus Freeze за всеки тип кожа?
Радиочестотата е доказана като безопасна и ефективна за всеки тип тен на кожата, както дори и за по-тъмни тонове на кожата.

Какви са видимите резултати след процедури с Venus Freeze в Vanity.zone?
Гладка, стегната кожа след няколко бързи процедури.

Колко време трябва на тялото ми да се възстанови след процедура с Venus Freeze в Vanity.zone?
Процедурите са абсолютно безболезнени и вие можете веднага да се върнете към дневните си задължения.

Колко пъти трябва да посетя Vanity.zone за процедури с Venus Freeze?
Вероятно ще ви трябва 6-8 лечения за всяка област. Точният брой сесии, които са необходими, зависи от всеки отделен пациент и от областта, в която се извършват.

През какъв интервал от време трябва да посещавам Vanity.zone между леченията с Venus Freeze?
Лечебните сесии са на разстояние една седмица.

Колко минути продължала една лечебна сесия в Vanity.zone с Venus Freeze?
Всяка сесия може да продължи между 15-30 минути, в зависимост от това коя област се третира.

Какво е усещането по време на процедурите с Venus Freeze?
Ще почувствате, че апликаторът бавно се затопля, докато кожата ви достигне желаната температура и остане в рамките на терапевтичния температурен диапазон. Лечението е изключително комфортно. Повечето хора сравняват процедурите с Venus Freeze с усещането за релаксиращ масаж с горещи камъни. Някои пациенти дори са заспивали по време на лечението.

Колко време се задържат видимите резултати след процедури с Venus Freeze?
Леченията са кумулативни, което означава, че ще имате нужда от повече от една процедура, за да видите трайни резултати. След последната сесия от лечебния план вашите резултати ще продължат да се развиват до 3-4 месеца. Лечение с Venus Freeze се препоръчва веднъж месечно или на всеки 3-4 месеца в зависимост от всеки отделен човек.