Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв

HydraFacial (Хидрафейшъл) – най-мощната неинвазивна терапия за заличаване несъвършенствата на лицето.

Публикувано от - в Новини от Vanity Zone
  • Размер шрифт: Larger Smaller
  • Видяно: 8669
  • Принт

Във Vanity.Zone вярваме, че съвършен вид на кожата може да бъде постигнат и без болка. Нашите клиенти се наслаждават на изживяването по време на процедурите на HydraFacial, а след това се възхищават и на постигнатите резултати. Тук, във Vanity.Zone, знаем, че клиентите искат да покажат перфектен външен вид, а именно HydraFacial им помага да постигнат тази цел само в 5 стъпки за 30 минути.

Увереността във вашата кожа идва с обещанието на Vanity.Zone, че комплексната и високотехнологична тарапия HydraFacial не само ще подобри външния вид на вашата кожа, но с често прилагани терапии, ще възобнови здравето и вида ѝ.
Идеята на Vanity.Zone е, че красивата кожа подсилва самочувствието, което от своя страна увеличава увереността и комфорта на нашите клиенти, използвайки HydraFacial.
Ако вие притежавате фини линии, торбички под очите, акне, пигментни петна и розацея, то специалистите на Vanity.zone ще ви предложат звездна и комплексна терапия HydraFacial.

Как работи HydraFacial?
1 Стъпка – Почистване и ексфолиация
Отстраняване на мъртви кожни клетки и поява на нова, здрава кожа.
2 Стъпка – Химичен пилинг
Внимателно и безболезнено почистване на мъртвите пори и своевременно дълбоко проникване на HydraFacial интензивни серуми.
3 Стъпка – Екстракция
Премахване на черни точки/комедоми и регулация на себума въз основа на серум Beta-HD, който притежава антибактериално и противовъзпалително действие. По този начин се изчистват дълбоките подкожни замърсявания и същевременно се стабилизира отделянето на себум.
4 Стъпка – Регенерация
Антистарееща процедура, включваща дермабилдер пептиден коктейл, който стимулира обновлението на колаген и минимизира бръчките.
5 Стъпка – Хидратация
Витаминна и антиоксидантна бомба, подкрепена от хиалуронова киселина.

Кога ще имам първите видими резултати след терапия на HydraFacial?
Много от клиентите на Vanity.zone съобщават за видимо изглаждане на кожата, както и възвръщане на тонуса на кожата само след една процедура. Резултатите от терапията могат да продължат да бъдат видими до 7 или повече дни. HydraFacial не вярва на бързите корекции, така че експертите препоръчват едно лечение на месец за подобряване отстраняване появата на фини линии, бръчки, кафяви точки/комедони, мазна и претоварена кожа. Продължаващите HydraFacial процедури във Vanity.zone се препоръчват за поддържане на здравето на кожата.