Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Alma Lasers
Най-добрата технология за
премахване на окосмяването

В нашият център постоянно следим най-новите научни постижения и технологии в областта на лазерната медицина. Стремим се да предоставим на нашите пациенти най-доброто от световната практика.

Ние избрахме лазер Harmony XL на компанията Alma Lasers (Израел) за извършване на лазерна епилация. Това е единственият безболезнен и най-мощен лазер в сравнение с всички останали платформи. При него се използва технологията Super Hair Removal (SHR).

SHR е патентована технология на Alma Lasers, чрез която космения фоликул се загрява постепенно с множество нежни импулси от лазерна енергия. 

jenska-epilacia-vanity-zone EpilMe | Лазерна епилация
ladys-epilation1 EpilMe | Лазерна епилация
Усъвършенстваният диоден лазер Harmony XL е насочен към ефективно премахване на всеки вид окосмяване, приложим е за светли и тънки косми. Подходящ е за всички типове кожа, дори на кожа със загар. За разлика от традиционните лазерни и IPL технологии, SHR епилацията може да се прави през цялата година, без да се налага да се предпазвате от слънцето. Тази процедура е безболезнена и не води до изгаряния.

SHR е революционен подход, основаващ се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. По този начин космения фоликул се нагрява до нужната степен, но БЕЗ БОЛКА! Усещането е подобно на масаж с топли камъни. При достигане на определената температура космените фоликули се унищожават.

При използване на SHR технологията се отделя по-малко топлина, но същевременно необходимата енергия достига в дълбоките слоеве на кожата, давайки прекрасни резултати при светли и тънки косми. Кожата допълнително се освежава от сапфирен накрайник, който охлажда и предпазва повърхността на кожата от топлинното въздействие, поради което процедурите са безболезнени. Присъства дори усещане за студенина.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

относно нашата епилация

1
КАКЪВ Е ЕФЕКТА СЛЕД ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ?
Още след първата процедура на лазерна епилация космите ви започват да растат право, няма подкожни косми и петна. След целия курс на епилация изчезва повредена кожа и тя става гладка и нежна. Косъмът следва цикъл разделен на три фази: анаген (фаза на растеж), катаген (израстване на косъма) и телоген (неутрална фаза). Всички косми не растат по едно и също време (растежът им не е синхронизиран). Също така не всички видими косми са в растеж. Някои от тях са в телоген или катаген. След 3-4 терапии, някои от космите, които се появяват са били в телогенова фаза и започват анагенова фаза. На пръв поглед изглежда, че същите косми са пораснали отново, но това са други косми от друг фоликул. Следователно терапиите трябва да се продължат, за да сте сигурни, че сте унищожили 90% от космените фоликули.
2
ЗАВИНАГИ ЛИ СЕ ЗАПАЗВА ЕФЕКТА ОТ ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ?
Да. От разрушения космен фоликул повече не израства косъм, но за да се поддържа постоянен резултата от преминатия курс е необходимо да се правят поддържащи процедури. Голяма част от пациентите правят това нещо веднъж в годината.
3
КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА МИ НЕОБХОДИМИ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ?
Състоянието на кожата изключително много се подобрява още след първите процедури. Но за постигане на оптимален резултат се препоръчва курс средно от 6-8 процедури, които се осъществяват всеки 4-6 седмици.
4
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ?
един ден преди епилацията е необходимо зоната, която ще бъде третирана, да се депилира (чрез бръснене или крем депилатоар). Ако е правена кола маска е необходимо да се изчакат 3 седмици преди да започнете лазерната епилация. Забележка: космите в областта на лицето трябва да бъдат подстригани, но не и избръснати
една седмица преди самата процедура не използвайте препарати, които раздразняват кожата, съдържащи гликолова киселина, ретиноиди и т.н.
ако приемате конкретни сенсибилизиращи препарати, задължително го съобщете на нашия лекар или терапевт
ако кожата е светла, а косъма по-тъмен, ефекта от процедурата се засилва. За светли косми процедурите с ALMA LASERS са много по-ефективни в сравнение с другите лазери
при наличие на периорален вирусен херпес може да ви бъде назначена противовирусна терапия, когато процедурата се извършва в областта на лицето
процедурите не се извършват при бременни жени след 2 месец на тяхната бременност
при кърмещи майки процедурите са разрешени
5
ПРЕДИМСТВА НА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ С ALMA LASERS
процедурата е безболезнена и с дълготраен резултат
напълно безопасна – без риск от изгаряне
ефективна при всеки цвят на кожата, включително и кожа с тен
ефективна при всеки цвят на косъма
с най-висок процент покриваемост – без нетретирани участъци
безопасна за всяка част на тялото, дори и за най-чувствителните зони
приложима 365 дни в годината, дори и през летните месеци

НАЙ-ТЪРСЕНИ ЗОНИ

Изберете предпочитаната за вас зона

chin EpilMe | Лазерна епилация
mustache EpilMe | Лазерна епилация
full-6 EpilMe | Лазерна епилация
shin EpilMe | Лазерна епилация
armpits EpilMe | Лазерна епилация
full-4 EpilMe | Лазерна епилация
Или се обадете на:

Цени за лазерна епилация

ceni-lazerna-epilacia EpilMe | Лазерна епилация
all-banner3 EpilMe | Лазерна епилация
all-banner2 EpilMe | Лазерна епилация
all-banner4 EpilMe | Лазерна епилация