Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв

ДОБРЕ ДОШЛИ
В ЦЕНТЪР ЗА
ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ
И ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Традицията да се грижим за собствените си тела датира от дълбока древност. Оттогава до днес хората се стремят да останат по-дълго време млади и здрави, поради което ние също така продължаваме тази традиция и ви помагаме да запазите вашата красота и здраве.

Не сме от много години на пазара, но можем да се похвалим с прекрасни 5 години, през които по най-добрия начин предоставяме услуги в областта на естетичната медицина и лазерната дерматология.

Всички процедури и терапии в нашия център EpilMe се извършват с помощта на най-иновативно и съвременно оборудване, отговарящо на ‘Златните стандарти’. Водещите производители на медицинско и естетично оборудване се явяват партньори на центъра EpilMe.

office3 EpilMe | За нас
office2 EpilMe | За нас

Висококвалифицираните ни доктори, терапевти и козметици предоставят на нашите пациенти професионални и ефективни услуги в областта на естетичната и лазерна дерматология.

Благодарение на съвременните лазерни технологии стареенето на кожата, както и дерматологични проблеми по кожата успешно и ефективно се третират и лекуват в най-кратки срокове и без необходимост от оперативна намеса.

ИЗПОЛЗВАМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Предлагаме на вашето внимание информация за оборудването, което използваме.