Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв
mens-epilation-page-banner1 EpilMe | Епилация за мъже

Мъжка епилация с диоден лазер Soprano ICE

БЕЗБОЛЕЗНЕН ДИОДЕН ЛАЗЕР ОТ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ.
В нашият център постоянно следим най-новите научни постижения и технологии в областта на лазерната медицина. Стремим се да предоставим на нашите пациенти най-доброто от световната практика. Ние избрахме новия лазер SopranoICE на компанията Alma Lasers (Израел) за извършване на лазерна епилация. Това е единственият безболезнен и най-мощен лазер в сравнение с всички останали платформи. В SopranoICE се използва технологията Super Hair Removal (SHR).
mujka-epilacia-vanity-zone EpilMe | Епилация за мъже
mens-epilation1 EpilMe | Епилация за мъже

SOPRANO SHR (АНГЛ. SUPER HAIR REMOVAL)

НАЙ-ДОБРАТА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ. ПРОЦЕДУРИТЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ И ПРЕЗ ЛЯТОТО, НА КОЖА С ТЕН!

Компанията Alma Lasers (Израел) е световен лидер в производството на медицински лазери и представя първата си платформа на SopranoICE през 2013г.
Номиниран е за топ лазер в света от 2013г. до днешна дата.

SOPRANOICE Е
НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА

ВАШАТА ЕПИЛАЦИЯ

ТЕХНОЛОГИЯ

Лазерната епилация SopranoICE се различава коренно от предишното поколение лазерна епилация благодарение на иновационните технологии SHR (Super Hair Removal) и In-Motion, разработени специално за безопасно, безболезнено и максимално ефективно премахване на нежеланото окосмяване.

Специален накрайник излъчва светлинен поток за равномерно распределяне на енергията. Това от своя страна загрява дълбоките слоеве на кожата, без да уврежда епидермиса. Т.е. върху космения фоликул влияе не само светлинния лъч, но и топлинната енергия на лазера, която значително загрява самия фоликул. При достигане на определената температура космения фоликул се разрушава. За това нещо са необходими около 10 импулса.

Благодарение на технологията на SHR се отделя по-малко топлина, но в същото време тази топлина прониква в дълбоките слоеве на кожата. Това е много важно при борбата със светлите и тънки косъмчета, като лазерната епилация SopranoICE ги премахва и тях. А специалния сапфирен накрайник охлажда и защитава кожата от въздействието на топлината, като прави процедурата абсолютно безболезнена.

ЕТАПИ НА ПРОЦЕДУРАТА

Зоната на третиране се разделя на няколко части, които равномерно се обработват с помощта на специалния накрайник. Кожата постепенно се нагрява, докато необходимото количество топлина не достигне космените фоликули и не ги разруши, като изключи повторното им появяване и израстване на косми. Съседните слоеве на кожата по никакъв начин не са засегнати и не се увреждат. Още повече, че сапфирения накрайник охлажда кожата и ефективно предпазва горния й слой от изгаряне.

Схемата за премахване на окосмяването в общи линии изглежда по следния начин:

1. След първата процедура се премахват около 30-40% от окосмяването на третираната зона. При което космите не испадат веднага, а 2 седмици след процедурата. Т.е. за да оцените качеството и резултатността на процедурата трябва да изчакате около 2-3 седмици.

2. След 2-3 процедури могат да се събудят т.нар. 'спящи косми', затова през този период можем да гарантираме само забавяне на израстването на космите.

3. След 4-5 процедури ще бъдат премахнати до 80% от окосмяването на третираната зона. Но не забравяйте, че резултата можете да оцените не по-рано от 2 седмици след самата процедура.

4. След 6-7 процедури ще бъде премахнато до 90% от нежеланото окосмяване. Напълно да оцените качеството и резултатността от процедурата ще можете 3 седмици след приключване на курса.

ПРЕДИМСТВАТА НА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ СЪС SOPRANO ICE:

Използване на технологиите на александритния и диодния лазер
Клинично доказана ефективност
Практически безболезнена процедура
Контактно охлаждане на епидермалния слой
Приложима за всички фототипове кожа от I-VI
Приложима е на кожа с тен
Може да се прилага дори при хронични дерматологични проблеми и варикоза
Не оставя необработени участъци на кожата благодарение на технологията In-Motion
Няма странични ефекти, както и изгаряне
Зачервяването на кожата отшумява в рамките на 1-2 часа след процедурата
След процедурата е възможно излагане на слънце или солариум
В нашия център Epilme отделяме голямо внимание на лазерната епилация, а нашите специалисти знаят всичките тънкости и нюанси на тази процедура. За нас е от изключителна важност да се затвърдим, като център, предлагащ най-ефективната и безболезнена лазерна епилация в гр.София. Поради което веднага бихме искали да обърнем вашето внимание на факта, че във връзка с физиологичните особености на човешкия организъм гарантирано премахване на окосмяването завинаги е просто невъзможно. Процесът на обновяване на клетките води към това, че с времето израстването на нови косми е частично възможно. За достигане на максимално качествен резултат, ние препоръчваме на нашите клиенти да следват препоръките на специалистите в нашия център относно 'преди'и 'след' процедурния режим, прекъсванията между процедурите, както и периодичното провеждане на поддържащи процедури (като правило веднъж в годината).

НАЙ-ТЪРСЕНИ ЗОНИ

Изберете предпочитаната за вас зона.

гръб

men-gryb1 EpilMe | Епилация за мъже

подмишници

men-podmishnici EpilMe | Епилация за мъже

гърди

men-gyrdi EpilMe | Епилация за мъже

цели крака

men-celi-kraka EpilMe | Епилация за мъже

рамене

men-ramenen-poyas EpilMe | Епилация за мъже

други зони

epilacia-muje-drugi-zoni EpilMe | Епилация за мъже
Или се обадете на:

Цени за лазерна епилация

ceni-lazerna-epilacia EpilMe | Епилация за мъже