Избрани процедури

Няма избрани процедури
Тотал 0,00 лв
technology EpilMe | Технологии

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЦЕНТЪР
ЗА ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ
И ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ EPILME

Предлагаме на вашето внимание информация,
за технологиите, които използваме

alma-logo-vanity-zone EpilMe | Технологии
Компанията Alma Lasers (Израел) е световен лидер в производството на лазерни, радиочестотни и ултразвукови решения на пазара на естетичната медицина и хирургия. Компанията заема челна позиция в сферата на производството на иновационни технологии, революционно променяща съвременните методи за лечение. Ориентирана е към задоволяване на потребностите и изискванията на доктори и пациенти по цял свят, както и за постигане на висок резултат от самите процедури.

Подробна информация за компанията: www.almalasers.com
clearlift-logo EpilMe | Технологии
Процедурата ClearLift (Alma Lasers) е неоперативен лифтинг (лазерно подмладяване). Това е процедура на колагеново ремоделиране на кожата. Позволява значително да се съкрати дълбочината и видимостта на бръчките, да се стегне овала на лицето, да се уплътни и съкрати увисналата кожа на лицето, шията, деколтето и китките на ръцете. Няма аналог в света за неаблативно (неоперативно) лечение на бръчки и заема челна позиция като най-добра процедура срещу борбата с остаряването.
venusfreeze-logo EpilMe | Технологии
Спрете времето и го върнете назад с помощта на апарата Venus FREEZE (Venus Concept) за неинвазивно подобрявaне контура на тялото, намаляване на тлъстините и премахване на целулита. За първи път към радиочестотната технология се добавят пулсиращите магнитни полета, които стимулират процеса ангиогенеза – производство на нови кръвоносни съдове. Изградената мрежа захранва клетките с повече хранителни вещества и кислород, което засилва регенерацията на самите клетки.
hydra-vanity-zone EpilMe | Технологии
HydraFacial MD® е уникална технология, ефективността на която е призната в сферата на професионалната козметология и доказана не само с милионите доволни клиенти, но и с престижни награди. Това е единствената по рода си мултифункционална терапия за подмладяване на кожата, която почиства, ексфолира, хидратира и ефикасно се бори с бръчките, решавайки редица козметични проблеми.

Технологията на HydraFacial MD® е популярна в повече от 83 държави по целия свят и продължава да завоюва нови пазари.

НАШАТА ЦЕЛ Е

Предоставяне на професионални услуги в областта на лазерната дерматология
от най-висок клас и на достъпна цена
Можете да ни намерите в сградата на Мегапарк, на бул.Цариградско шосе 115Г. Тя е разположена в зоната между McDonald’s и The Mall. За ваше улеснение можете да паркирате на паркинга на сградата Мегапарк, охраната ще ви упъти до нашето парко-място.